ДПС има план за бъдещето - много конкретен, много детайлен.

...
 ДПС има план за бъдещето - много конкретен, много детайлен.
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: ДПС има план за бъдещето

 

 Open photo

Движение за права и свободи има проект за бъдещето - доста съответен, доста подробен. И той минава през стратегическия избор, който България е направила: участието в НАТО и в Европейски Съюз. Освен, че сме пазители на човешките права и свободи, на демокрацията, ние сме пазители на ценностния избор на България. Това съобщи в Плевен водачът на европейските либерали на предизборна среща в Плевен Илхан Кючюк.

Инфлацията изпреварва растежа на приходите. И това е един от сериозните проблеми. Другият е обвързван с пенсиите, сподели доктор Адемов. Той напомни по какъв начин специалистите на Движение за права и свободи осигуриха по 120 лева добавка за всеки пенсионер в края на предходната година.

Сега ръководещите настояват, че са повишили пенсиите. Само че, бомбата, която ще гръмне една седмица след изборите, е т. нар преизчисляване. Очакването е всички пенсионери да получат нарастване. Но истината е, че единствено 1/3 от тях ще го имат, разкри доктор Хасан Адемов.
И съобщи: " Ние от Движение за права и свободи имаме отговор на тези въпроси. Първо - решение на въпроса с политическата рецесия, тъй като това е рецесията на рецесиите Ново ръководство с антикризисна стратегия, в което да има експертиза. Без болшинство с антикризисна смяна мъчно може да бъде решен този въпрос. ".

Трябва да влезем в ръководството, тъй като страната има потребност от нашата експертиза, с цел да повишим виталния стандарт на хората, съобщи лидерът на листата на Движение за права и свободи в района Марио Рангелов.

Вярвам, че на идващите избори резултатът ни ще бъде още по-голям. Вярвам, че Движение за права и свободи ще влезе в ръководството на страната, като виновна и постоянна партия, безапелационен бе той.

Хора като Марио Рангелов, които оказват помощ на съгражданите си, би трябвало да са в ръководството, съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов.

Не може при тези рецесии, освен това очакване да се решат незабавно проблемите, да създаваш боязън в хората, че няма да има държавно управление, че няма да има парламент. Безотговорно е, акцентира Анастасов. И прикани: " Съдбата ни даде късмет да сме номер 1. Това не е инцидентно. Да оправдаем този късмет! ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР